Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Beiarpuls Fem tips til årets julegave

Fem tips til årets julegave

Legg førjulshandelen til Laftehytta for fine gaver til de du er glad i.

I den koselige julehytta finner du varer som er laga med kjærlig hånd. Tradisjoner som strikking og pjoning, sying og sløyd holdes i hevd av flittige mennesker som elsker å skape.

Hjemmestrikka gaver er laga med omsorg i hver maske.

Julegavetips

Laftehytta leverer lokalproduserte varer med høy kvalitet. Stadig flere finner veien hit, og lar seg begeistre av mangfoldet man finner i den lille hytta på Storjord.

Vi har plukket ut fem forslag til hva du kan legge under juletreet i år. Hvem har du lyst til å overraske med håndlaga gaver?

Farger som passer ekstra fint til jul.

Nydelige ullsokker med dompap-motiv

Rekk opp hånda om du ønsker deg varme ullsokker til jul! Noe av det beste en kan få er myke pakker. På Laftehytta finner du et stort utvalg av farger og størrelser. Dompap-lestene fyker raskt ut av butikken så ikke vent for lenge om du også syns de er knallfine.

Vakre detaljer.

Ostehøvel og skjærefjøl

Praktiske gaver er noe vi alle setter pris på. Når du kan fortelle at gaven er handlaga ved en dreiebenk i Beiarn av en gråhåra og trivelig mann som heter Svein blir det ekstra stas å gi bort.

Ostehøvelen er god å holde i og super å skjære med.

Stilig lue

Varm og trendy, med flere ulike fargevalg som gjør at du kan finne den lua du liker aller best. Logoen symboliserer naturen og fjellene våre, og den spreke pulsen som slår i bygda.

Hva gir deg beiarpuls?

Skinnprodukter

Lekre geiteskinn med dekorative trykk er bare litt av hva den sprudlende lefsebakeren og geitebonden Kari Anne holder på med. Sitteunderlagene er utrolig myke å stryke over. Eller hva med et par deilige skinntøfler?

Made with love.

Beiarkalender

Kjetil Skogen elsker Beiarn, og han storkoser seg når han farter rundt og fanger stemningsfulle motiv herfra. Kjøper du kalenderen kan du gi en julegave som både er nyttig og fin. Deler av inntektene går i tillegg til trivselstiltak i bygda for de eldre.

Legg med beiarkoppen for en perfekt gave fra bygda.

Finn din favoritt

På Laftehytta finner du et variert utvalg i garn, tekstil, glass, tre, skinn og mye mer. De har fokus på kvalitet og holdbarhet, og det gjenspeiler seg i hva kundene spør etter.

I år har de utvida åpningstida i tråd med anbefalingene om å spre julehandelen. De har hele tida hatt stort fokus på smittevern, og føler de kan gi alle en trygg og god opplevelse.

Strikkavottene er også populære.

Pris ikke avgjørende

Varer med høy kvalitet er ettertrakta. De siste åra har det blitt økt fokus på norsk ull, klima og holdbarhet, også hos Laftehytta, som er opptatt av å merke produktene godt.

Gavepakningene med sennep fra Mimi, lefsene og flatbrød er det stor etterspørsel på før jul.

Det samme gjelder strikkepakkene med oppskrift, julepynten og årboka som kan pakkes inn på Laftehytta. Dessuten er det mange som kommer innom den julepynta hytta for å føle på førjulsstemninga, eller for å være med på den populære tombolaen.

Du kan finne mye fint som er laga av stoff.

Koselig førjulshandel

Vi anbefaler å legge førjulsturen til Laftehytta, som ønsker velkommen med julepynta hytte fra 14. november. Les mer om utvalget og åpningstida her. Andre og tredje søndag i advent blir det i tillegg utendørs julemarked på Storjord.

Velkommen!

Ferdig med å fryse på fingrene, dette er gaver som varmer!