Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Beiarpuls Finn din badeperle i bygda

Finn din badeperle i bygda

Beiarn har mange fine badeplasser. Enten du foretrekker fjord, fjellvann eller elv har vi laget en liten guide slik at du kan finne din egen favoritt å avkjøle deg i.

Tøff Beiarungdom som hopper fra brua

Adrenalin

Søker du spenning kan du gjøre som ungdommen i Beiarn. Når floa står inn fra fjorden klatrer de opp på rekkverket på Moldjordbrua, og stuper rett ned i elva. Dette gir et skikkelig kick!

Fjordidyll

Hva er vel mer sommer enn svaberg, solvarme og saltvann? Kjører du ned mot Tverrvik kan du finne flere fine badeplasser. Mange lokalkjente trekker til Kakvika hvor du finner både parkeringsplass, toalett og mulighet for å lage bål og nyte sene kvelder.

Foto: Freddy Olsen

Foto: Freddy Olsen

Ramsgjel

Ramsgjel er et naturskjønt område både for friluftsliv og telting, fiske, vannsport eller bading. Ramsgjelvatnet er det største, og med stor parkeringsplass, gapahuk, benker, toalett og fine turløyper er dette en favoritt for mange.

Foto: Merethe Hemminghytt Fagermo

Vannet nedenfor heter Lissjvatn, og ved veien mot fossen er det langgrunt og fint for de minste. Følger du elva nedover er det flere fine kulper å bade i.

Tjønna, som ligger som tredje vann nedover Gjeddåga, er også et fint sted å avkjøle seg. Her er det dessuten fint å fiske.

Kast

Der Ramsgjelveien starter går en skogsvei ned mot elva på motsatt side. Her er det fint å stikke ned for å avkjøle seg. Ikke det beste stedet egna for å sitte og nyte sommerdagen, men et veldig fint sted å dra bare for å bade.

Din egen badeperle

Andre steder som kan være fine å bade i Beiarn er Arstadvatnet, Tverråforsen, Monsvatnet eller Ågleina på Os. Spør gjerne på turistkontoret eller en av beiarværingene du treffer på i bygda. Her er flere fine plasser å bade, både på fjellet, langs elva og i fjorden.