Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Beiarpuls Har skapt et populært tilbud

Har skapt et populært tilbud

Cecilie Stormo var gravid småbarnsmor da hun flyttet til Beiarn og starta opp bedrift. Klinikken har blitt godt mottatt av både innbyggere og besøkende. 

Fotterapi, forming og farging av vipper og bryn, hårfjerning med voks og klassisk massasje står på menyen hos Klinikk Stormo.

– Jeg stortrives med å jobbe her, sier Cecilie Stormo entusiastisk, og skryter av kundene og bygda som har tatt henne godt i mot.

Cecilie Stormo har etablert klinikk rett over hovedinngangen på tidligere Moldjord skole.

Drive næring på bygda

Cecilie hadde behandlingstilbud i Bodø før hun flytta. Da pandemien stengte ned alt var det godt. En stressende hverdag med kunder på rullende bånd for å få det til å gå rundt var over. – Jeg følte at jeg var ferdig med byen. Det var lett å ta valget om å flytte.

Kundegrunnlaget var større enn i bygda hun har bosatt seg i, men hun angrer ikke.

– Det er gode vilkår for de som vil starte bedrift her i Beiarn, og klinikken tilbyr noe folk ønsker. Jeg trenger færre kunder og kan jobbe litt mindre og få mer tid til annet.

– Så er det godt å ta seg tid til å bli kjent med de som kommer innom. Jeg har fine kunder her.

Hun er utdanna hud- og kroppsterapeut. Mange kunder vil ordne liktorn, vorter eller inngrodde negler, og der kan Cecilie hjelpe.

Vipper, bryn og hårfjerning er også et populært tilbud. Cecilie tenker at hun kan ta videreutdanning og tilby brynstatovering etter hvert.

Klassisk svensk massasje

Etter bare et halvt år i drift har klinikken utvidet med et tilbud etterspurt av flere.

– Klassisk svensk massasje er den vanligste metoden, og behandlingen kan tilpasses hver enkelt; ren velvære eller en litt hardere massasje, forklarer Cecilie.

– Det er en dyp massasje som stimulerer blod- og lymfesirkulasjonen, forebygger og motvirker stivhet i muskler, sener og ledd. Samt at man får en økt følelse av velvære.

– Om dere ser noen som gjesper fornøyd kan de ha vært her og fått deilig massasje, skriver Cecilie på Klinikk Stormo`s Facebook-side.

Fine tilbakemeldinger

Fornøyde kunder har allerede gitt gode skussmål til den nye bedriften i bygda.

«Tusen takk for god fotpleie og behandling av bryn. Gleder meg til neste besøk!» – Nina

«Fantastisk gårdag med fotpleie og kroppsmassasje på Klinikk Stormo. I dag er ryggen bedre og beina silkemyke. Ikke nøl med å bestill time!» – Anne

«Har vært på massasje hos Klinikk Stormo. Gir terningkast 6! Anbefales på det sterkeste.» – Hilde

Mobil behandling: utstyret blir jevnlig med for å gi fotpleie til beboere på Beiarn alders- og sykehjem.

Gründerfamilie

Tobarnsmoren har det tidvis hektisk. Samboeren hun flyttet til er også selvstendig næringsdrivende. – Lars Ola pusha meg til å starte. Han driver Høgtind kennel og hundehotell så det kan bli en skikkelig kabal for at alt skal passe, sier den nye bedriftseieren.

– Noen morgener må jeg opp med ungene, ordne mat og alt det der, så triller jeg i søvn og leverer til svigermor fordi pappaen er opptatt med å lufte hunder.

På kveldstid blir det gjerne jobb foran skjerm med regnskap, bestillinger og sånt. – Når ungene sover får vi begge gjort mye.

Å være ung mor og selvstendig næringsdrivende er aktivt og artig.

Utviklingsorientert: Noe annet gründeren har lyst til er såleproduksjon.

– Det blir fint når Maja kan begynne i barnehagen og jeg får mer tid til å gjøre alt jeg har lyst til.

Ønsker større arbeidsmiljø

Cecilie Stormo ser gjerne at det flytter inn andre spennende bedrifter i bygget hun har etablert seg i.

– Her er flere tomme og store rom med masse potensiale. Det hadde vært kjempefint å få flere inn hit. Noen å drikke kaffe med, sparre om utvidelse eller samarbeid. Min erfaring er at kommunen er en bra plass å starte egen bedrift i, det jeg har fått hjelp til her har en ikke sjans til i Bodø, sier hun.

– Her er vann allerede, vi trenger jo frisør i bygda, sier hun inviterende.

Panoramavinduer mot naturlig velvære.

Stor opptur

Å starte bedrift har vært en eneste opptur for tilflytteren. – Ja, jeg har både mer tid og overskudd, og jeg blir kjent med folk som bor her. Å være mamma påvirker selvsagt mammalivet, det er mye jobb og jeg må prioritere.

– Men det er mye valgfrihet i å drive for seg selv. Jeg må for eksempel ikke ta renholdet av klinikken med én gang. Jeg kan dra hjem og være med familien, og så kan jeg kjøre tilbake når de er lagt og klargjøre til neste dag. Det er fint.

Gründeren har vippestol på bakrommet om det skulle trengs. – Småbarnsmødre trenger velvære! De er hjertelig velkommen hit til klinikken, sier Cecilie.

God tid til velvære og å bli kjent. Gründeren stortrives med den nye klinikken sin.

Book behandling

Har du lyst på myke føtter, farge av bryn eller en rygg som trenger litt behandling?

Klinikk Stormo har åpent etter avtale tirsdag-fredag og kan nås på tlf. 400 59 976 eller epost: klinikk.stormo@gmail.com. Gavekort kan ordnes digitalt og sendes.