Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Beiarpuls Video og bilder fra 17. mai

Video og bilder fra 17. mai

Normalt sett samles hele bygda til korps, tog og leker for barna. I år blir det bilkortesje og direktesendt underholdning.

Årets feiring blir ikke som den pleier. Vanligvis går vi i tog med ordføreren i spissen, til toner fra Tempo, vakre bunader og finklær, og flagg som veiver langs hele rekka. Her er video fra 17. mai ved Trones skole i 2019.

Etterpå feirer vi med god mat og masse is, leker og hoppeslott og fin underholdning. Her kan du noen stemningsbilder fra fjorårets feiring ved Trones skole.

Nasjonaldag 2020

I år blir det ei annerledes feiring. Men det skal likevel bli ei flott markering! Barnetoget erstattes med bilkortesje fra Moldjord til Trones og tilbake igjen. Klokka 13 synger vi nasjonalsangen sammen med resten av landet, etterfulgt av taler og musikk.

Live-streaming

Beiarradioen sender arrangementet direkte, og du kan følge nettsendinga her. 

Hvordan skal du feire 17. mai? Legg gjerne igjen en kommentar eller send oss ditt bilde så vi kan spre litt feststemning sammen. Vi gratulerer alle med nasjonaldagen, og ønsker dere ei riktig fin feiring og håper vi ses i biltoget!