Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Beiarpuls Inviterer til møte om nyskola

Inviterer til møte om nyskola

Prosjekteringen med ny skole, flerbrukshall og basseng er i gang, og nå er det klart for informasjonsmøte i bygda. – Dette blir også mulig å følge digitalt.

Niclas B. Nilsen fra HR Prosjekt har allerede vært på befaring på tomta.

Spørsmål og svar

Beiarn kommune sammen med representanter fra HR Prosjekt inviterer til et informasjonsmøte hvor en også får anledning til å stille spørsmål underveis. – Arkitekten kommer også, så det blir et spennende møte, sier prosjektleder fra kommunen, Kari-Marie Sandvik Stenmark.

Kommunalleder Oppvekst og kultur med på befaring på Storjord.

Solid erfaring

HR Prosjekt har etter hvert opparbeidet mye erfaring med skolebygg. Under befaringa fortalte kommunens prosjektgruppe at de hadde fått kjennskap til andre skoleprosjekt hvor det etter ferdigstillelse viste seg at bygget ikke var mulig å bruke som konsert- og kulturscene fordi de ulike sonene ikke lot seg stenge av.

– Da har man ikke fått med seg hvor viktig skolebygg kan være for nærmiljøet, mener direktør for arkitektur, rådgivning og prosjektering hos HR Prosjekt, Niclas Berlin Nilsen. Han sier skolene betyr mye i lokalmiljøet, særlig på små steder. – Bygget skal helst fungere som mye mer enn ei skole, og vi håper vi kan bistå på en god måte der, sier han.

Starter prosjektering av fem nye skoler.

Innspill i planleggingsfasen og god dialog underveis er viktig, mener Niclas B. Nilsen fra HR Prosjekt.

Folkemøte med smittevern

Informasjonsmøtet holdes i Samfunnssalen på Moldjord gamle skole, mandag 14. juni kl. 19. Møtet er åpent for alle, men av smittevernhensyn er det påmelding til Servicetorget på 901 24 986 eller post@beiarn.kommune.no. Frist for påmelding mandag kl. 14.

Tilgjengelig digitalt

Det blir mulig å følge møtet digitalt via teams. Der kan du stille spørsmål eller komme med innspill ved å skrive dem i chatten. Disse leses opp i møtet og svares på direkte fra ekstern konsulent i HR Prosjekt og kommunens prosjektgruppe.

Se info her