Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Beiarpuls Luke 15 med beiarpuls er Villmarksdagan

Luke 15 med beiarpuls er Villmarksdagan

Lang kø foran inngangen. Bålrøyk og duft av mat ligger som et tynt teppe over boder, folk, trengsel, latter og gjensynsglede.

Villmarksdagan gir beiarpuls.

I august pleier den lille bygda Beiarn å fylles med folk. Innbyggertallet er normalt sett på omtrent 1000 beiarværinger, men i løpet av ei helg før skolestart kan det på sitt meste femdobles av mennesker.

Lørdag fra 12 er det gjerne kø for å komme inn.

Underholdning fra scenen.

Hva er Villmarksdagan?

Det er et familiearrangement med fokus på villmark, jakt & fiske og friluftsliv. Hit kommer over 100 utstillere, det nytes masse lokalmat og live musikk.

Vi møtes, og har det trivelig i lag over felles interesser knytta til naturen.

Mye fint å få kjøpt.

Bildedryss

Covid har satt en stopper for folkefesten slik vi kjenner den, og sjøl om det mobile alternativet var en fin opplevelse håper vi på normal gjenge snart.

Vi nyter beiarpuls ved å se tilbake på et stoooort bildegalleri, og så krysser vi fingre og tær og skistaver for at vi kan møtes igjen i 2022 slik vi aller helst vil.

Og du? 

Dersom du har lyst til å være med og forme Villmarksdagan for framtida, syns vi du skal lese videre her. 

Vi gleder oss, og håper vi ses i august 2022!