Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Beiarpuls Besøk Moldjordparken i sommer

Besøk Moldjordparken i sommer

Med nye lekeapparat og en spennende skaterampe er alle velkommen til å bruke parkanlegget på Moldjord.

Politikerne i Beiarn bevilga penger til oppgradering av uteområdet ved Moldjord barnehage og skole.

– Det har blitt skikkelig flott! Vi håper både innbyggere og besøkende får lyst til å være her og bruke Moldjordparken aktivt, sier Ingrid Watne Carlsen.

Ingrid Watne Carlsen er fornøyd nå som Moldjordparken er oppgradert

Skate-anlegg

Med midler fra Gjensidigestiftelsen og kommunen har de nettopp fått opp en skaterampe. Nikolai Watne Carlsen er en av dem som setter stor pris på det nye tilskuddet i bygda.

Foto: Ingrid Watne Carlsen

Passer for alle

Lekeapparat, fotballbane, basketkurv, grillhytte, benker og mye mer. Moldjordparken passer for hele familien. – Vi ønsker å tilrettelegge videre med tanke på eldre mennesker, tenk så fint dette kan bli for møter på tvers av generasjoner, mener Ingrid Watne Carlsen.

Hun jobber i barnehagen på Moldjord, og forteller at de bruker området mye. – Men det er et stort og fint område, så vi vil gjerne at mange kommer hit og får opp pulsen og koser seg her selv om barnehagen er ute.

Utfordringer for liten og stor

Dugnad

Ifølge Ingrid har arbeidet vært en skikkelig fellesinnsats av alle foreldre og ansatte, koordinert av rektor Rita Olsen. – Det er godt å se at stadig flere bruker området også på ettermiddagstid, og vi håper alle hjelper til med å holde det rent og trygt for små unger som løper rundt her barbeint.

Mye fint i nærområdet

I nærhet til parkanlegget kan du gå flere turer, for eksempel den tilrettelagte stien Elvelangs. På Innerjorda finner du frisbeegolf-løype og stor gressbane, og en liten rusletur unna ligger idylliske Bygdetunet med historisk sus ved elva.

Friske farger innbyr til aktiv lek

Offisiell åpning

Lørdag 27. juni 2020 var det Sommergateåpning på Moldjord, og offisiell åpning av Moldjordparken. Saken ble først publisert i den anledning.