Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Beiarpuls Ønsker velkommen til julepynta hytte

Ønsker velkommen til julepynta hytte

Laftehytta inviterer til trygg og trivelig førjulshandel, og frister med lokalprodusert husflid.

Røde gardiner i rutete vindu. Fylte julehjerter som henger fra tørrkvist. Koselige lykter som ønsker velkommen inn. Laftehytta lover julestemning til de som kommer på besøk.

Til ei lita nissejente?

Fylte julehjerter i skinn.

Populær førjulstombola

– Det alle gleder seg til er tombolaen! Berit Bakken Strand er ikke i tvil. – Den er selve symbolet på førjulstida her, og er så populær at noen kommer kun for å være med på den.

Man trekker lodd og får vite der og da om man har vunnet. Premien blir med hjem. – Hvert år er hovedgevinsten et attraktivt nissepar, og så har vi massevis av spennende trøstepremier som spiralnisser, hekla hjerter, stjerner og anna koselige saker, sier Berit.

Fjorårets nissepar dro hjem til Bodil Johannessen og familien hennes for julefeiring.

Tar smittevern på alvor

Lørdag 14. november åpner Laftehytta med julepynta hytte. – Vi har alltid utvida åpningstid før jul, men i år er vi oppfordra til å spre førjulshandelen bedre, så da følger vi anbefalingene og åpner tidligere enn vi pleier for å gjøre det trygt for alle å handle hos oss.

Tøff nisselue med dusk.

Økt etterspørsel

Til tross for nedstenginga i samfunnet opplevde Laftehytta over 40 % økning i omsetning i sommer. – Vi hadde en helt fantastisk sommer, og vi ser økt etterspørsel etter varene våre også nå utover høsten. Godt salg stimulerer til god innlevering, så nå før jul har vi inne veldig mange forskjellige varer.

Super til finstasen eller som varmende mellomlag under vindjakka.

Blå eller rød?

Her kan en finne mye fint til de minste.

300 par lester

Også på Laftehytta merker de interessen for håndstrikk. I mørketida er det mange som koser seg med lyden av ivrige strikkepinner.

– Vi selger godt av strikkepakkene før jul. Da får en oppskrift og garn som hører til. Og så går det over 300 par lester hvert eneste år, så det er mange heldige der ute som blir overraska med strikka gaver herfra, sier Berit.

Beiarpuls-lestene fås både ferdigstrikka og som strikkepakke.

Eller hva med matchende julesokker til hele familien?

Fine menneskemøter

– Vi selger mye lefser før jul. Det samme gjelder flatbrød og sennep, forteller Berit Bakken Strand. Laftehytta drives frivillig, og produsentene sitter bak disken når en kommer inn. – Det er artig å se begeistringa når besøket plukker opp noe de liker, og så viser det seg at det er laga nettopp av han eller hun som er på jobb inne på Laftehytta den dagen.

Nydelig sett laga av Hilda Niesthoven. De blir nok ikke værende lenge inne.

Åpningstider

Laftehytta ønsker velkommen med julepynta hytte fra 14. november. Du finner den på Storjord i Beiarn ved siden av Kroa som har åpent hver dag.

Tirsdag-fredag: 11-16
Lørdager: 10-15
Søndag 6. og 13. des: 14-18

I tillegg ønsker Laftehytta å strekke seg langt for å åpne dørene dersom noen ønsker å handle utenfor ordinær åpningstid.

Hva ønsker du deg til jul?

Til den friluftsglade fra Steinåmo Håndtverk.

Hårstrikkene går det mange av, her med noen farger som passer bra til julestasen.

Nydelig samisk duodji fra Toril Sivertsen.

Treprodukter er supre til kjøkkenet.

Varmende hansker i flott høstfarge.

Visste du at vi har en egen glassblåser i bygda?

Rød kurv perfekt til småoppbevaring.

Hva med ei lita veske?

Gjett hva som skjuler seg i denne soppen? Tannpirkere!

Koselig lokk til julekakene.

Glassfat lagd av Margareth Troli.

Laftehytta bugner over av godbiter før jul. Her ligger alt til rette for stressfri gavehandel av handlaga kvalitetsvarer fra lokale leverandører.

Kommer du? 

Følg gjerne Laftehytta på Facebook.