Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Beiarpuls Samarbeidet om logo og arbeidstøy

Samarbeidet om logo og arbeidstøy

Beiarn Kro og Hotell har fått designa ny logo og trykket på t-skjorter. Alt er gjort av bedrifter i bygda.

– Jeg ville ha nye t-skjorter til de ansatte, og så ble vi tipsa av Elin i Beiarpuls om at Malin Steffen Berg har starta opp sin egen designbedrift så da ville jeg at hun skulle gjøre det for oss, sier eier Diyal Singh.

Etter at Malin var klar med ny logo spurte Singh om Lena Strand kunne trykke dette på t-skjortene. I dag ble det nye arbeidstøyet levert til Kro-eieren. – Se så fint det ble! Det er tøft at vi har lokale, flinke folk til denne jobben, sier Diyal Singh fornøyd.

Produktdesigner

Malin Steffen Berg er utdannet produktdesigner ved HiOA (nå OsloMet), og tilbyr tjenester innen grafisk design slik som logoer, plakater, piktogrammer og mye mer. – Jeg ble så glad da Diyal tok kontakt, og syns er stas at vi er tre bedrifter i Beiarn som har samarbeida om dette, sier hun.

Malin Steffen Berg, Diyal Singh og Lena Strand har samarbeida om nytt arbeidstøy

Fra fil til tøy

Etter at logoen var klar var veien kort til Lena Strand. – Vi har møttes alle tre og vært delaktige i prosessen fra Diyal fortalte at han ønsket nytt arbeidstøy. Det har vært lett å jobbe sammen, og det er artig å vise at vi kan få dette til i lag her i Beiarn, sier Lena Strand.

Storfornøyd med logo og ferdig trykk

Vi gratulerer med nytt arbeidstøy til Beiarn Kro og Hotell, og håper mange andre bedrifter i området får lyst til å gjøre som Diyal Singh.

Malin Steffen Berg finner du her, og Lena Strand kan kontaktes for oppdrag på telefon 481 09 668.