Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Beiarpuls Veldig koselig å arrangere Villmarksdagan igjen

Veldig koselig å arrangere Villmarksdagan igjen

– Endelig var vi i gang igjen etter pandemien, og det var bare kjempekoselig å få arrangere ordentlig Villmarksdagan igjen, sier styreleder i Frivilligsentralen, Marit Trones.

Sønnen Ari Trones med styreleder for Frivilligsentralen, Marit Trones. Begge aktive for at Villmarksdagan skal bli en suksess.

2600 besøkende

Villmarksdagan gikk av stabelen for 23. gang. To år med covid-restriksjoner gjorde arrangementet til en mobil versjon spredt i hele bygda, men i år var alle samlet til folkefest ved skola igjen.

– Vi har hatt 2600 gjester denne helga. Utrolig positive gjester, og jeg er så fornøyd med at folk var så glade og lykkelige sjøl om været ikke var med oss på lørdagen, sier styrelederen.

På søndag tittet sola fram, og det var nok de frivillige takknemlige for. Det siste teltet ble berga inn akkurat før regnet kom, forteller ansatt i Frivilligsentralen, Gudbjørg Navjord.

Gudbjørg Navjord med Bjørg Carlsen i Bygdekvinnelaget, en gjeng driftige damer som stiller på dugnad år etter år.

Frivillighetens år

– Alle de frivillige som stiller opp med planlegging i forkant, og med rigging fra torsdag til søndag kveld skal ha en stor takk. I frivillighetens år er det godt å se at frivilligheten fungerer så godt, og at dugnadsånden er sterk i bygda.

– 200 skjorter ble bestilt og nesten alle var delt ut, forteller Gudbjørg Navjord, som også ønsker å takke alle besøkende som kom og gjorde Villmarksdagan til en folkefest.

SE BILDESERIE HER