Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Velkommen til ditt nye hjem

Om du ønsker å bo landlig og trygt på et sted hvor de fleste kjenner hverandre, og samtidig få nærhet til byliv og kultur er Beiarn et ypperlig valg.

Vi er en kraftkommune med gode velferdstjenester. Alle som bor her er verdifulle og viktige.

Vi bor trygt og har godt med boltreplass. Naturen er rett utenfor døra. 

Finn din nye puls i Beiarn! 

Næringsliv

Se hit om du leter etter ledig stilling i Beiarn eller lurer du på hva slags arbeidsplasser som fins her inne.

Boliger og tomter

Drømmer du om å kjøpe eget småbruk eller ønsker du å leie hus? Vi hjelper deg gjerne om du leiter etter ditt nye hjem.

Barn og oppvekst

Reduserte barnehagepriser, nære relasjoner og mye friluftsliv i oppveksten er noen av fordelene med bygda vår. Kommunen satser på barn og unge.

Kultur og fritid

Å være sosial og dyrke kulturliv er positivt for helse og trivsel. Vi har et variert og bredt tilbud for deg som vil finne på noe gøy på fritida.

Nyttig informasjon

Kulturkalender, terminlister, kollektivtilbud og åpningstider. Her er oversikt over smått og stort som er kjekt å vite.

Utdanning

Beiarn tar inn mange lærlinger, og mulighetene er gode for å skreddersy utdanningsløpet ditt samtidig som du jobber, særlig innenfor helsesektoren. Ta kontakt med Beiarn kommune ved Lisbeth Movik eller Ole Petter Nybakk.

24 ærlige historier

Ung, gammel, nye tilflyttere og folk som aldri flytta fra bygda. Folk i bygda forteller hva de setter pris på, hva de savner og hva de ville gjort om de var ordfører for en dag. Dette er underholdende lesestoff, og nyttig for deg som vurderer å flytte hit.