Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Aktiv fritid

Visste du at vi har over 30 lag og foreninger i Beiarn? Om du nettopp har flytta hit er dette en fin måte å bli kjent med nye sambygdinger på.

Idrettslag

Fotball, ski, turn eller skyting? Beiarn har ulike tilbud for barn og unge i bygda. Høy puls og fysisk aktivitet er en super start for et liv med god helse. NBI (Nedre Beiarn Idrettslag) og IL Stormfjell er de mest aktive lagene.

Kortilbud

Visste du at det skjer noe med hjertene til de som synger i kor? Etter få sekunder slår de i takt! Vi har flere kor i bygda som bidrar til samhold og trivsel. Velg mellom Familiekoret til kirka, Damekoret Korinteran eller Mannskoret.

Barne- og ungdomsklubb

Biljard, air hockey, musikk eller kino? Klubbtilbudet følger skoleruta, og vi har barneklubb og ungdomsklubb. Kontakt Chris Winfield på tlf.: 477 06 717

Frivilligsentralen

Beiarn Frivilligsentral står blant annet bak Villmarksdagan, deler ut årets frivillghetspris og bidrar til trivsel og bolyst i bygda. Kanskje du vil bli aktivitetsvenn?

Beiarelva SA

Beiarelva SA er satt sammen av alle grunnerierlagene knytta til elva. Styret koordinerer arbeidet for forvaltning og tilrettelegging for fiske.

Grunneierlag

Her finner du oversikt over alle grunneierlag i Beiarn, samt kontaktinformasjon til de som sitter som ledere for hvert lag.

Beiarn Grotteklubb

Utforsking, kartlegging, guiding og omvisning. Beiarn grotteklubb ble stifta i 1987 og vet mye om hva som rører seg under jordas overflate. For informasjon kan du kontakte Hanne Høyås på tlf. 970 84 234

Husflidlaget

Med røtter i gamle tradisjoner og greiner ut til nye påfunn overføres kunnskap fra fortid til nåtid. Strikking, tresløyd, hekling og maleri. Her kan kreativiteten blomstre, og mange av medlemmene selger husfliden sin fra Laftehytta.

Jeger og Fisk

I Beiarn har vi sterke tradisjoner for jakt, fangst og fiske, og den lokale Jeger- og fiskeforeninga jobber for rekruttering og friluftsglede. Bli gjerne med på lag.

Gråtådalen sanitetsforening

Norske Kvinners Sanitetsforening har lokallag i hele landet, også i Beiarn. Vil du være med på det som skjer er det bare å ta kontakt.

Tempo

Visste du at Norge er landet med flest aktive korpsmusikere i forhold til folketall? Hornmusikkforeningen Tempo skaper stemning på 17. mai, og andre kulturelle begivenheter. Kontakt Ivar Sæther på tlf. 900 64 402

Røde Kors

I Beiarn Røde Kors er Hjelpekorpset den største avdelingen, men de har også besøkstjeneste og fritidstilbud for barn. Kanskje du har lyst til å lære førstehjelp?

Inn på tunet

I Beiarn har vi flere godkjente Inn på tunet-gårder. Du kan lese mer om Åkermo Gård på Navjord, Stormoen Gård på Moldjord eller Hammer Gård øverst i Beiardalen. De har ulike tilbud rettet mot oppvekst, arbeid eller helse og omsorg.