Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Aktiv fritid og trivsel

Visste du at vi har over 30 lag og foreninger i Beiarn? Om du nettopp har flytta hit er dette en fin måte å bli kjent med nye sambygdinger på.

Idrett som gir puls

Fotball, ski, turn eller skyting? Vi har ulike tilbud for barn og unge i bygda. Høy puls og fysisk aktivitet er en super start for et liv med god helse.

Kortilbud

Visste du at det skjer noe med hjertene til de som synger i kor sammen? Etter få sekunder slår de i takt! Vi har flere kor i bygda som bidrar til samhold og trivsel. Vil du synge med Familiekoret, Korinteran eller Mannskoret? Bare ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne ditt kor.

Barne- og ungdomsklubb

Biljard, air hockey, musikk eller kino? Klubbtilbudet følger skoleruta, og vi har barneklubb og ungdomsklubb samt skyss til Vestvatn alpinanlegg. Kontakt Ove Hjerde på tlf.: 477 06 717

Beiarelva SA

Beiarelva SA er satt sammen av alle grunnerierlagene knytta til elva vår. Styret består av åtte medlemmer som koordinerer arbeidet for forvaltning og tilrettelegging for fiske.

Grunneierlag

Her finner du oversikt over alle grunneierlag i Beiarn, samt kontaktinformasjon til de som sitter som ledere for hvert lag.

Beiarn Grotteklubb

Utforsking, kartlegging, guiding og omvisning. Beiarn grotteklubb ble stifta i 1987 og vet mye om hva som rører seg under jordas overflate. For informasjon kan du kontakte Hanne Høyås på tlf. 970 84 234

Frivilligsentralen

Beiarn Frivilligsentral står blant annet bak Villmarksdagan, deler ut årets frivillghetspris og bidrar til trivsel og bolyst i bygda. Kanskje du vil bli aktivitetsvenn?

Husflidlaget

Med røtter i gamle tradisjoner og greiner ut til nye påfunn overføres kunnskap fra fortid til nåtid. Strikking, tresløyd, hekling og maleri. Her kan kreativiteten blomstre. Kontakt Berit Bakken Strand på tlf. 909 11 552.

BJFF

I Beiarn har vi sterke tradisjoner for jakt, fangst og fiske, og den lokale Jeger- og fiskeforeninga ønsker å jobbe for rekruttering og glede ute i naturen. Bli med!

Grendelag

Beiarn er ei langstrakt bygd, og vi har flere grendelag og velforeninger som jobber for trivsel der du bor.

Tempo

Visste du at Norge er landet med flest aktive korpsmusikere i forhold til folketall? Også i Beiarn har vi korps! Hornmusikkforeningen Tempo skaper stemning på 17. mai, og andre kulturelle begivenheter. Kontakt Ivar Sæther på tlf. 900 64 402