Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Mangfold av aktivitet

Beiarn er en stolt landbrukskommune. Kommunen er en viktig arbeidsgiver, og innenfor privat sektor er det mye spennende som rører seg. Bli bedre kjent med jobbmuligheter i Beiarn her.

Hjørnesteinsbedrift

På sommeren beiter dyra i frodige kulturlandskap. Landbruket vårt sørger for matsikkerhet og ypperlige råvarer på bordet. Og gir viktige arbeidsplasser til bygda.

Kommunale stillinger

Femti kommunale stillinger vil bli ledig de neste fem årene. Er det deg vi leiter etter?

Lokalmat

Beiarn er ei bygd som virkelig satser på mat. Sånt blir det spennende arbeidsplasser av. Les mer om 1839 Lokalmat her.

Beiarn Næringsforum

NILS – Næringsprat ispedd litt sladder. Både takhøyden og engasjementet er stort i næringsforumet som jobber for samarbeid og utvikling.

Digipro Helse

Flere digitale arbeidsplasser kan og bør legges til distriktet. Her får du vite mer om suksesshistorien Digipro som sprer seg fra Beiarn til hele landet.

Trygg transport

Med rundt 70 ansatte er Frank Steensen AS ei bedrift hvor mange beiarværinger arbeider. De utfører krevende transportoppdrag over store deler av landet vårt.

Solbakk Tre

Erfaring og kompetanse fra de ansatte gir god kvalitet på produktene som leveres av industribedrifta i bygda. Solbakk Tre leverer dører og vinduer av aller beste kvalitet, og kan lage det meste på bestilling.

Hundens andre hjem

Med hjemmesnekra senger og varme hjerter for våre firbeinte venner har brødrene Navjord forvandla det gamle kufjøset om til et fantastisk hundehotell. Vi skjønner godt at belegget er høyt.

Klinikk Stormo

Cecilie Stormo har tatt ei unik utdanning, flytta til Beiarn og starta egen bedrift. Les mer om hennes inspirerende reise her.

Karlsen Service

Han starta bedrifta si med en liten lapp hengende på butikk-tavla. Deretter har det gått unna i svingene, og mange i bygda og i nabokommunene er takknemlige for at Espen er her.
Han gjør alt fra å skru på store maskiner til å måke av hyttetak. Kontakt gjerne Karlsen Service på tlf. 467 68 340 dersom du har noe du trenger hjelp til.

Arbeidsregionen vår

Mange pendler inn eller ut av bygda. Om du har lyst til å bosette deg i Beiarn kan det også være lurt å undersøke jobbmuligheter i Saltdal, på Fauske og i Bodø.

Hjemmekontor

Er det noe vi har lært etter pandemien så er det at mulighetene for digitale arbeidsplasser er store. Med fiber og tilgang på kontormuligheter er kanskje Beiarn nettopp for deg?

Moldjord Bygg og Anlegg

Tommy Hansen Maskin AS

Slettstua AS

Beiarn Blomster og Gaver

Evjen Granitt

Bækkeneset gartneri

Reiseliv