Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Mangfold av aktivitet

Beiarn er en tradisjonell landbrukskommune som har skåra lavt på innovasjon i mange år. Dette er i ferd med å snu. Les mer om alt det spennende som rører seg i bygda!

Hjørnesteinsbedrifta

Beiarn er ei stolt landbruksbygd. På sommeren beiter dyra frem kulturlandskap i frodige omgivelser, og denne småskala «hjørnesteinsbedrifta» vår sørger for ypperlige råvarer på bordet. Vet du hvor mye melk som produseres her?

Lokalmat

Med nærhet til ypperlige råvarer, og en gjeng engasjerte lokalmatprodusenter har Beiarn blitt ei bygd som virkelig satser på mat – og å skape lokale arbeidsplasser. Les mer om PIL-senteret her.

Beiarn Næringsforum

NILS – Næringsprat ispedd litt sladder. Både takhøyden og engasjementet er stort i næringsforumet som jobber for samarbeid og utvikling for bedriftene våre. Les mer om hva de gjør her.

Digipro Helse

Flere digitale arbeidsplasser kan og bør legges til distriktet. Her kan du få vite mer om suksesshistorien Digipro som sprer seg fra Beiarn til hele landet.

Trygg transport

Med rundt 70 ansatte er Frank Steensen AS ei bedrift hvor mange beiarværinger arbeider. De utfører krevende transportoppdrag over store deler av landet vårt.

Proft designbyrå

Malin Steffen Berg har tatt regionen med storm, og oppdragene innenfor grafisk design renner inn. Visste du at hun har designa bygdas ordførerkjede?

Solbakk Tre

Det er først og fremst den lange erfaringen og kompetansen fra de ansatte som er hemmeligheten bak kvaliteten på produktene som leveres av industribedrifta i bygda. Solbakk Tre leverer dører og vinduer av aller beste kvalitet. Eller hva med ei spesialtilpassa benkeplate?

Hundens andre hjem

Med hjemmesnekra senger, en fantastisk atmosfære og varme hjerter for våre firbeinte venner har brødrene Navjord med familie forvandla det gamle kufjøset om til et fantastisk hundehotell. Vi skjønner godt at belegget er høyt. Ta en titt på tilbudet her.

Klinikk Stormo

Cecilie Stormo har tatt ei unik utdanning. Hun har valgt å flytte til bygda. Og her har hun jammen starta egen bedrift. Les mer om hennes inspirerende reise her.

Karlsen Service

Han starta bedrifta si med en liten lapp hengende på butikk-tavla. Deretter har det gått unna i svingene, og mange i bygda og i nabokommunene er takknemlige for at Espen er her.
Han gjør alt fra å skru på store maskiner til å måke av hyttetak. Kontakt gjerne Karlsen Service på tlf. 467 68 340 dersom du har noe du trenger hjelp til.

Ledige stillinger

Femti kommunale stillinger vil bli ledig de neste fem årene, er det deg vi leiter etter? Bildet vi har lagt ved virker kanskje foruroligende, men de femti stillingene blir ledige som følge av naturlig avgang.

I tillegg blomstrer privat næring, og stadig flere skaper sine egne arbeidsplasser i bygda vår. Lurer du på om det er ledige stillinger som passer for deg? Husk også at mange pendler inn eller ut av arbeidsregionen vår, så dersom du har lyst til å bosette deg i Beiarn kan det også være lurt å undersøke jobbmuligheter i Saltdal, på Fauske og i Bodø.