Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Smaken av Salten

Over hele landet har det skjedd en stille kulinarisk revolusjon. Med nærhet til ypperlige råvarer og naturlige ressurser satser landbruksbygda Beiarn på lokalmatproduksjon. Ikke dra fra bygda før du har sikret deg en smak av Salten!

Lokalmatbygg

Landbruksbygda Beiarn satser på lokalmatproduksjon med tradisjonsrike oppskrifter og innovativ teknologi i et helt nytt bygg. I sommer er det omvisning hver mandag fra kl. 13-15, og utsalgsdisken er åpen til samme tidspunkt mandag-fredag. Velkommen inn!

Lokalt ysteri

Rett nord for polarsirkelen produseres smakfulle og spennende oster av geitemelk fra bygda. Sommerstid beiter geitene frem et vakkert og åpent kulturlandskap, og vårt kalde og rene klima er optimalt for å produsere geitemelk av høy kvalitet. Dedikerte bønder og ivrige osteentusiaster eksperimenterer med teknikker, modning og ulike smaker. Resultatet kan nytes rett fra ysteriet i lokalmatbygget vårt.

Lefsebakst

Over én million lefser er allerede kjevla fram av de populære damene bak Beiarlefs´. Er din favoritt egglefse, Kvitlefse eller Krinalefse? Møsbrømlefse og flatbrød står også på menyen, og de har tilbud om glutenfrie produkter. Kjøp dobbelt opp, for dette er snadder til kaffegjestene!

Eventyret Mimi

Mormor Mimi var den driftige dama bak oppskrifta til sennepssausen som har blitt omfavnet av hele landet. I tillegg til den klassiske sennepen, produserer familiebedriften Arctic Mustard også sennep i ulike varianter, nydelig aioli, ketsjup, akevittgelé, smaksrik butare og glutenfritt flatbrød. Nesten alt du trenger til en perfekt aften.

Eksklusiv rognkjekskaviar

Har du hørt om nordlyskaviaren som produseres av rognkjeks? Den fantastiske historien til Christer M. Sæther fascinerer oss, og vi følger spent med på hans ferd videre som gründer av et fantastisk sjømatprodukt. Med kjærlige hender produseres en eksklusiv kaviar som skal ut til hele verden.