Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Beiarpuls Kontakt

Kontakt

Kontaktinformasjon

Har du lyst å flytte til Beiarn? Drømmer du om egen hytte her? Kribler du av #beiarpuls fordi du har en strålende idé? Ønsker du turtips eller har et småbruk du vil selge?

​Ta kontakt!

Elin Beate Johannessen
Prosjektleder
Telefon 900 12 477
Epost  ebj@beiarn.kommune.no

Turistinformasjon

Sommersesong fra 1. juni til 31. august.
Åpningstider mandag og tirsdag 10-18, onsdag til søndag 10-20.

På Storjord finner du turistinformasjon og laksekontor. Her bistår vi med desinfisering, salg av fiskekort og utstyr, viser hvor turkassene er plassert, selger kart eller gir deg tips til hva du kan finne på mens du er på besøk.

​Kontakt: 954 64 882

Følg oss

Vil du ha et innblikk i hvordan det er å leve i Beiarn? Mange har sine røtter eller hjerter her inne, og vi elsker å fortelle om alt det spennende som skjer her.

Facebook deler vi nyheter fra bygda. På Instagram finner du inspirasjon fra vår vakre natur, mens på Snapchat er vi litt mer uhøytidelige, og deler små og stor hyss fra hverdagslivet. Beiarpuls er navnet, og vi blir glade om du vil henge med oss!

Elin Beate Johannessen

Tel: 900 12 477 E-post: ebj@beiarn.kommune.no

Prosjektleder