Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Beiarpuls Om oss

Om oss

Beiarpuls ønsker å skape entusiasme i bygda, og tiltrekke spennende ideer – og folk. 

Hva er Beiarpuls?

Beiarpuls er et stedsutviklingsprosjekt med forankring i reiselivssatsinga, men også et omdømme- og stolthetsprosjekt som skal tiltrekke positiv energi og skape entusiasme. Vi ønsker å vise fram bygda som et attraktivt sted å besøke og bo i.

Tilflytting og trivsel

Ordføreren har bestilt 50 nye innbyggere, og vi har selvsagt trua. Samtidig mener både politikerne og vi at det er vel så viktig å ta vare på de som allerede bor her. Vi ønsker å bidra til stolthet og trivsel. Vise frem alt det flotte som spirer og gror i bygda vår. Fortelle de gode historiene. Og kanskje komme med en skrøne i ny og ne.

Hvorfor?

Vi vil samskape en glød som fører til utvikling i bygda vår slik at vi er levedyktig også i framtida.

Vi er et arbeidsfolk. Vant til å ta i når det trengs. Det skal vi fortsette med, men nå vil vi også tenke nytt. Satse. Bli attraktive for de som bor her, og de som kommer på besøk.

Kontaktskjema

Har du en idé du ønsker å dele med oss? Forslag til forandring? Her kan du enkelt gi oss tips, tilbakemeldinger, ris og ros eller ta opp det du har på hjertet.

Er vi seine med å svare må du ha oss unnskyldt. Da er vi travelt opptatt med å ta livet med ro. Kanskje i fjellet. Eller foran en knitrende peis. Beiarpulsen skal vi nemlig ta på alvor.