Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Beiarpuls Om Beiarpuls

Om Beiarpuls

Beiarpuls ønsker å skape entusiasme i bygda, og tiltrekke spennende ideer – og folk. 

Hva er Beiarpuls?

Beiarpuls er et stedsutviklingsprosjekt med forankring i reiselivssatsinga, men også et omdømme- og stolthetsprosjekt som skal tiltrekke positiv energi og skape entusiasme.

Logoen

En pulserende hjertefrekvens symboliserer aktivitet, entusiasme og omsorg for hverandre. En fjellkjede representerer beiarpulsen du kan finne i bygda vår.

Navnet bunner i «ut-av-tunellen»-opplevelsen som mange blir begeistra av når de vakre fjellene hilser velkommen. Logoen er designet med Vdesign fra Steigen.

Tilflytting og trivsel

Ordføreren har bestilt 50 nye innbyggere, og vi har selvsagt trua. Samtidig mener både politikerne og vi at det er vel så viktig å ta vare på de som allerede bor her. Vi ønsker å bidra til stolthet og trivsel. Vise frem alt det flotte som spirer og gror i bygda vår.

Foto: Robert Brodersen

Hvorfor?

Vi vil samskape en glød som fører til utvikling så vi er levedyktige i framtida.

Vi er et arbeidsfolk. Vant til å ta i når det trengs. Det skal vi fortsette med, men nå vil vi også tenke nytt. Satse. Bli attraktive for de som bor her, og de som kommer på besøk.

Kontaktskjema

Har du en idé du ønsker å dele med oss? Forslag til forandring? Her kan du enkelt gi oss tips, tilbakemeldinger, ris og ros eller ta opp det du har på hjertet.

    Besøk også

    Beiarelva er en viktig samarbeidspartner, og du finner mye informasjon og inspirerende bilder på nettsida deres:

    Kulturveien er et stedsutviklingsprosjekt, akkurat som Beiarpuls. Kulturveien omfatter RV812 og 813, og går fra Saltstraumen til Tvervik, og videre til Saltdal.

    Beiarn kommune er etter vårt subjektive syn den aller fineste kommunen i hele landet, med dedikerte politikere og en dyktig administrasjon. Et arbeidslag av folk som brenner for ei levende bygd og et trivelig sted å bli værende. På nettsida finner du ledige stillinger, kontaktinformasjon og mye annet nyttig.