Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Opplev Beiarpuls

Beiarn er en storslått, naturlig fornøyelsespark. Her kan du nyte late dager, og bli opplada av roen som hviler over dalen. Eventyrene venter når du er klar for å utforske. Luftige fjellturer, spennende fiske eller smaken av lokale råvarer.

Valget er ditt.

Friluftsliv

Beiarn er et eldorado for deg som elsker friluftsliv. Jakt og fiske, grotting, toppturer, padling, skikjøring eller stillhet ute i naturen. Store opplevelser er nærmere enn du tror.

Overnatting

Fjellene verner varsomt om de som finner veien hit. Senk skuldrene, og la oss gi deg hvilepuls på et av våre flotte overnattingssteder.

Stavkirka på Savjord

Verdens eneste levende stavkirkebygger bor i Beiarn! Pensjonisten Magnus Stensland har skapt ei vakker stavkirke som sender oss rett tilbake til middelalderen. Denne må du se!

Mat og drikke

Spekefjøl med havutsikt, premiert geitost eller lefser som smelter på tunga. Hos oss er det kort vei fra gode råvarer til spennende matopplevelser.

Familieferie

Med god boltreplass er det trygt og spennende å besøke vår grønne landbruksbygd. Her er mye å finne på også for de minste. Tid sammen til å skape fine ferieminner. Planlegger du familieferie har vi noen lokale tips.

Second hand

Å gi nytt liv til brukte gjenstander er fint for både miljøet og lommeboka. Sjekk ut Filialen Bruktbutikk for vintage kjoler og andre retro varer. Den koselige kaffekoppen er bonus.

Laftehytta

Med kjærlighet til materialer som tre, garn, stoff og glass holdes håndtverkstradisjoner i hevd fra over 80 lokale produsenter. Velkommen til Beiarns smykkebutikk!

Sommer i bygda

Tur med vennegjengen eller tips til familieferien? Her finner du forslag til hva du kan finne på når du besøker Beiarn i sommerferien.

Samisk kultur

Villmarkscampen Dållågádden tilbyr omvisning blant samiske kulturminner og overnatting på reinskinn i lavvo eller gamme. Vertskapet garanterer et opphold uten luksus, men i naturskjønne omgivelser.

Besøksgrotte

Gjør deg klar for en uforglemmelig opplevelse i jordas indre! Rønnåhøla ligger en kort rusletur fra veien, og er tilrettelagt for små og store med god merking, grillplasser, tau å holde i og spennende møter med vår mektige natur.

Galleri Eftf kafé

Visste du at Eftf var en vanlig forkortelse for familieforretninger i både Danmark og Norge? Det står for «Efterfølgere», og på Tvervika finner du idylliske Galleri Eftf med utsikt til Seglfjellet.

Geitsætra

Øverst i Beiardalen beiter 1000 geiter frem et landskap som minner om scener fra Ringenes Herre. Her kan du finne en restaurert mølle og gammel fjøs. Kanskje finner du ei blid budeie der også?

Beiarn Bygdetun

Tømra vegger. Gamle redskaper. Et rolig sted like ved den grønne elva. Er du interessert i historie er prestemannsgården fra 1857 verdt et besøk.

Blomster fra Beiarn

I bygda finner du tre gartneri, en planteskole og Tinas koselige blomsterbutikk. Vakre, duftende blomster er vel verdt et besøk.

Laksefiske

Beiarelva bukter seg gjennom villmark og kulturlandskap. Kaldt brevann smelter gjennom sommeren. Ei av landets beste lakseelver er åpen for alle som ønsker å prøve lykken.

Praktisk info

Her finner du bussrute, kart, åpningstider og annet som er nyttig å vite før du planlegger å besøke Beiarn. Lurer du på noe? Bare spør så hjelper vi gjerne!

Arrangement

Villmarksdagan, Go`mat-helg eller quiz-kveld. Her finner du oversikt over kulturtilbud og ulike arrangement som normalt sett skjer i bygda.