Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Toppturer i Beiarn

Her kan du velge mellom alt fra enkle topper til skikkelig luftige utfordringer. Enten du har et par timer til rådighet eller en hel dag satt av til tur, kan du oppleve beiarpuls i fjellheimen.

Seglfjellet 640 moh

Om du er ute etter fantastisk utsikt anbefaler vi Seglfjellet med sin karakteristiske form ute ved Beiarfjorden. Turen er omtrent åtte km, og motbakkene er ikke alt for krevende.

Høgtind 1405 moh

Høgtind representerer kommunen vår på alt fra brev til biler, og er fjelltoppen man får midt i fleisen når man kjører ut av tunnelen på vei ned i dalen. Middels krevende heldagstur.

Skjelåtind 1637 moh

Kommunens høyeste fjell gir deg en fantastisk mestringsfølelse, og ei utsikt du ikke glemmer med det første. Fjelltoppen ligger på grensen mellom Beiarn og Meløy, og er et attraktivt mål for de som liker toppturer.

Tellingen 12 moh

Tellingen består av to fjelltopper, og når du kommer opp er det et veldig fint skue ned juvet mot den andre av tvillingene.

Ramsgjeltinden 1246

Mange som er glad i turer på Beiarfjellet har vandret mot Ramsgjeltindens vakre form. Velg om du vil starte fra Ramskjell eller Tollådalen.

Gråtåtinden

Leiråtinden

Siritind

Stolpen

Vil du ha en familievennlig topptur med nydelig utsikt? Velg Stolpen. Dette er en enkel topptur for store og små, med flott utsikt og herlig puls.