Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Finn en sti som passer deg

Å vandre i naturen gjør godt for kropp og sjel. Noen ganger vil du ha lange turer, andre ganger passer nærturen best.

Her har vi samlet noen av turene du kan finne i Beiarn. Del gjerne din #beiarpuls med oss.

Trimpoeng

En app for tur som gir poeng på helsekontoen og som samler trimpoeng? Ja, takk! Trimpoeng.no er en artig måte å være aktiv på. Nye turmål oppdateres gjennom året. Finn fram telefonen, søk opp Beiarntrimmen og meld deg på. Appen er gratis, og du velger selv hvor mange turer du vil ta.

Skolekasse-turer

Godt merka løyper med postkasse ved turmålene er en trygg og morsom måte å komme seg ut på tur. Skola i Beiarn viser deg ulike løyper hvert år. Bli kjent med nye turområder!

55 forførende

Med boka 55 Forførende turer i Salten får du turbeskrivelser og vakre bilder fra flotte turer i hele regionen. Fra Beiarn finner du: Kristinagammen, Ramsgjeltinden, Stabbursdalsryggen, Elvestien ved Moldjordmoen og Seglfjell.

Finn en gapahuk

Bare ved elva har vi nær femti gapahuker, så det er gode muligheter for å finne en fin tur i bygda dersom du vil tenne bål og nyte litt turmat med tak over hodet.

På to hjul

Vil du oppleve Beiarn på sykkel? Det er lite trafikk på veiene så du kan godt sykle rundt og oppleve bygda. Sidedalene har grusvei, og her er mange muligheter for sykling i terreng. Her er forslag til deg som har med sykkel til Beiarn.

Trim med turlaget

Velg mellom seks ulike trimturer med postkasse i enden. Turene går alltid etter skogsvei eller stier. Trimmen arrangeres av Beiarn Turlag, og noen av turmålene byttes hver sesong.

Hengebru

Har du lyst til å oppleve skrekkblanda fryd? Å vandre over ei bru som gynger over skummende vann kan være en heftig opplevelse. Vi har flere hengebruer i kommunen. Den ved Tverånes friluftsområde ligger rett ved vei, og er tøff å gå over.

Tilrettelagte turer

Dersom du kommer med vogn, rullestol eller ønsker en tur med godt tilrettelagt underlag har vi leita opp noen turmål som kan passe for deg.

Toppturer

Bratt oppover, men fantastisk utsikt når du når toppen. Beiarn er et flott sted for de som liker luftige turer. Her finner du noen forslag.