Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Finn en sti som passer for deg

Å vandre ute i naturen gjør godt for kropp og sjel. Noen ganger vil man ha lange turer, andre ganger passer nærturen best. Her har vi samlet noen av turene du kan finne i Beiarn.

Trimpoeng

Samle trimpoeng mens du oppdager nye steder. Appen Trimpoeng har snart 8 millioner turer, og nær 40 av turmålene finner du i Beiarn. Det er gratis å være med, du kan starte når du vil og du bestemmer selv hvor mange turer du vil ta. Last ned appen og søk opp «Beiarntrimmen» for å bli med.

Postkassetur

En postkasse som turmål gir god motivasjon for både store og små sånn at du kan oppdage varierte turer i hele bygda. Skolekassan er en turkonkurranse som arrangeres av Beiarn skole. Turene er godt merka og har ulik lengde og vanskelighetsgrad. Årets langtur er spektakulære Seglfjellet.

55 forførende

Med boka 55 Forførende turer i Salten får du turbeskrivelser og vakre bilder fra flotte turer i hele regionen. Fra Beiarn finner du: Kristinagammen, Ramsgjeltinden, Stabbursdalsryggen, Elvestien ved Moldjordmoen og Seglfjell.

Finn en gapahuk

Bare ved elva har vi nær femti gapahuker, så det er gode muligheter for å finne en fin tur i bygda dersom du vil tenne bål og nyte litt turmat med tak over hodet.

Tilrettelagte turer

Dersom du kommer med vogn, rullestol eller ønsker en tur med godt tilrettelagt underlag har vi leita opp noen turmål som kan passe for deg.

På to hjul

Vil du oppleve Beiarn på sykkel? Det er lite trafikk på veiene så det kan være fint å sykle rundt for å oppleve bygda. Sidedalene har grusvei, og her er mange muligheter for sykling i terrenget. Her kommer noen anbefalinger for deg som har med sykkel til Beiarn.