Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Beiarpuls Laga med omsorg

Laga med omsorg

Har du tenkt på hvor mye kulturarv og kjærlighet som ligger i en strikkavott? Velkommen til Laftehytta, Beiarns husflidsbutikk.

Foto: Karoline Pettersen

Kvalitetsvarer

Det er imponerende å stige inn i den lille tømra hytta som står på Storjord. Vegger og gulv er dekka av vakre varer i garn, tre, glass, stoff og mye mer.

«En må komme flere ganger. For du oppdager alltid noe nytt. Butikken fornyer seg hele tida av at nye varer kommer inn. Noen varer lages bare ett unikt eksemplar av.»

Inne på Laftehytta finner du produkter laga med kjærlighet til norsk tradisjon for håndarbeid. Sene kveldstimer etter at fjøsen er gjort, eller rolige stunder på formiddagen.

Flid og kvalitet.

Varme og stilige luer. Kjøp dem ferdigstrikka eller få med deg en strikkepakke hjem.

Eller hva med myke ullsokker?

Overføring av kunnskap

Over 80 lokale produsenter leverer sine varer inn til Laftehytta. De er mellom 18 og 80 år. Hver og en med sin unike signatur og historie.

Kanskje er det ei bestemor eller en bestefar som har videreført kunnskapen om hvordan hælen skal strikkes eller skåla skal dreies?

Håndlagd ostehøvel eller skjærefjøl fra Beiarn.

Vakkert interiør til ditt hjem.

Matchende sett med nydelig dompap-mønster.

Eller gaver til søte små.

Øye for detaljer

Husflid handler om tradisjon. Om kjennskap til materialet du jobber med, om små detaljer og unike måter å skape noe på. På Laftehytta finner du varer med høy kvalitet som er laga med varsom hånd.

Kom gjerne innom!

Venter på mamma og pappa. Foto: Karoline Pettersen

Laftehytta ligger på Storjord ved butikken og Kroa. Du kan leser mer her, eller besøke nettbutikken.

Åpningstid sommer
Mandag-fredag 11-16
Lørdag 10-15
Søndag 13-18