Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Arktisk matopplevelse

Med kortreiste råvarer fra et bærekraftig landbruk blomstrer lokalmatsatsinga. Her finner du oversikt over hvor og hva du kan spise mens du besøker Beiarn.

Lokalmatutsalg

Kommer du innom Spisskammerset? På Tollå finner du lokalmat fra hele regionen. Åpent onsdag til lørdag fra 11-14 hele sommeren.

Lefsebakst

Det er som å være tilbake på kjøkkenet hos «ho mor» når du nyter smaken av tradisjonell norsk lefsebakst. Hvem er din favoritt?

Geitost

Med kortreiste råvarer fra lykkelige geiter har det skjedd en kulinarisk revolusjon i Beiarn. Her kan du smake ulike varianter av modnede eller ferske oster. Vi garanterer at smakssansene får en storslått opplevelse.

Beiarn Kro

Kroa på Storjord tilbyr mat fra variert meny gjennom hele året, og har åpent alle dager. Uteservering sommerstid med alle rettigheter. Hva med en snackstallerken og en soft-is til dessert?

Turistsenter

På sommeren og gjennom enkelte helger resten av året er det åpen kafé med pizzameny, burgertallerken og biffsnadder på Tollå hos Beiarn Turistsenter. Uteservering og alle rettigheter.

Galleri Eftf.

Med uforglemmelig havutsikt og spektakulære Seglfjellet som kulisse har den lille kafeen nede ved kaia noe helt unikt å tilby deg som sommergjest. Åpent enkelte helger gjennom sommeren, med pubkvelder på lørdager.

1839 Lokalmat

I det topp moderne «mathuset» på Tollå finner du lokalt håndlagede godsaker for en hver smak. De kjevler og knar, yster og koker, tapper og pakker, steker og stabler. Alt for at du skal få en uforglemmelig matopplevelse. Ta kontakt på tlf. 995 14 344 for omvisning.

Kaffe og bruktbutikk

Retro stemning venter deg i ei av de stadig skiftende sittegruppene på Filialen bruktbutikk. Nyt en kaffekopp og litt kake mens du prøver hvilestolen før du tar den med hjem. Åpent onsdag og lørdag 12-16 hele året.

Nærbutikk

Hos Coop Prix Storjord finner du blant annet smurte baguetter og lokalmatdisk. På Coop Marked Moldjord griller de kylling på fredager, og du kan fylle termoskoppen med varm kaffe. Begge nærbutikkene er åpne mandag til lørdag, og ligger nært trivelige elvestier.

Arctic Mustard

Mimi Arctic Mustard er en mild og kremet sennepssaus laget etter mormors gamle oppskrift. Du skjønner snart hvorfor denne har blitt så populær.

Mandel fra Furumo

Mandelpotet fra Beiarn er et av de nyeste tilskuddene til lokalmatsatsinga. Mandel, eller pilpotet som de lokale kaller det, er en potetsort som har vært kjent siden 1800-tallet. Den har god kokekvalitet, og er populær på grunn av sin flotte smak.

Bensinstasjon

Noen ganger er det kjekt å stoppe innom for en rask matbit. Hos Best bensinstasjon på Tollå kan du få pizza, pølser, kaffe og is.