Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Hotell, camping eller hytte?

Å sove godt gir deg en fin start på opplevelsen. Uansett er naturen alltid rett utenfor døra.

Beiarn Kro og Hotell

Velkommen til Storjord, hele bygdas møtested. Her finner du hotell med 7 dobbeltrom og 2 leiligheter. Konferanse- og møtelokaler. Variert meny, alle rettigheter og god stemning.

Elaizes Bed & Breakfast

Elaizes på Moldjord er nyrenovert med moderne interiør og stilig lounge-avdeling. Utsikt til Høgtind med nærhet til fjorden. Vertskapet legger til rette for at du kan senke skuldrene og føle på bygdas avslappende hvilepuls.

Beiarn Nye Turistsenter

Sov til suset fra Beiarelva! Turistsenteret på Tollå har plasser for vogn, bobil og telt samt velutstyrte hytter med 5-7 sengeplasser, og 4 rom for utleie. Lokaler for møter eller arrangement. Nært nasjonalpark og grotter.

Beiarn Lodge

Velkommen til pudder og panorama. Til sauna og stillhet på Staupåmoen. Øverst i Beiardalen finner du 6 og 8 senger fordelt på to hus, og her våkner du virkelig opp midt i smørøyet av flotte friluftsopplevelser.

Hus på Molid

Eva Wenneberg leier ut et idyllisk nordlandshus med fire soverom og åtte senger totalt. Ute kan du nyte en vakker utsikt fra hagen med avslappende utemøbler og gode grillmuligheter.

Brattbakkstua

Velkommen til en modernisert tømmerbolig fra 1800-tallet. Midt i et levende landbrukslandskap på Osbakk finner du 7 senger, dusj og fullt utstyrt kjøkken. Salg av fiskekort til elva, og fiskevann på fjellet.

Dållågádden Villmarkscamp

Sov på myk kvist i gamme, og våkn opp til duften av svartkjelkaffe. Plass til 20+ i Tollådalen nært Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark. Lær om samisk kultur hos hjertevarme Knut og Toril Sivertsen.

Kjellingstraumen Fjordcamp

Velkommen til en maritim opplevelse! 4-6 hytter med kokemuligheter samt restaurerte gamle bygninger. Campingplass for vogn og telt.  Stort servicebygg med dusj, og kokemuligheter. Arrangerer båtturer på fjorden med seifiske og guiding.

Molid utleiebolig

Utleie av rom for fiskere og andre som ønsker korttidsleie nært Storjord. Rom for 6 med mulighet for 2 ekstrasenger, felles kjøkken, bad, stue og terrasse. Nydelig hage og moderne fasiliteter.

Kvæl Camping

Like ved Moldjord finner du campingplass for vogn og telt, 2 leiligheter i restaurert Nordlandshus med kjøkken/bad, 2 eller 3 soverom. Fiskekortsalg og trivsel hos ho Anna.

Frantzen Gjestgiveri

Strand ligger like nord for Storjord, og her finner du 9 rom med eget TV og vaskeservant, 2 hytter med 4 senger og kokemulighet, hus med 8 senger og kjøkken/bad. Flott for fiskere for her tilbys desinfisering og salg av fiskekort.

Hytte på Tollå

Rett ved veien på Tollå ligger ei koselig hytte med 2 soverom, 4 sengeplasser og ei gjesteseng. Kjøkken med fullt utstyr, og bad med toalett og dusj. Det gamle badet har mye historie, og er et sentralt sted å bo.

Beiarstua

DNT-hytte med bilvei helt inn til hovedhytta, som har 3 rom og 11 senger, og ei sikringshytte som har 2 rom med 9 senger. Vedfyring, vaffeljern og badstue. Opparbeida friluftsområde med gapahuk og bålplass like ved.

Kattuglbo

Midt i bygda ved lerduebanen til Beiarn Jeger- og fiskeforening ligger Kattuglbo med skog på alle kanter. Sopp og bær rett ved hytteveggen. Soverom med familiekøye, hems med soveplass og sovesofa i stua. Strøm, vedfyring, kjøkkenutstyr.

Åsvasshytta

Åsvasshytta ligger en kilometer inn i Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark, og er ei lita og flott hytte for små grupper hele året. Parkering i Tollådalen. Sengeplass til 4-5, vedovn og kokemuligheter. Fiskevann rett ved hytta, og utedo med utsikt.

Hytte på Nes

Koselig, veinær hytte på 30 kvm med 4 køyesenger og sovesofa for 2 på stua. Bad med dusj, og godt utstyrt kjøkken. Vedfyring for kjølige kvelder, og tøffelavstand ned til elva.

Gråtådal gamle skole

I ei av bygdas sidedaler kan du finne villmarksfølelse og stillhet. Den veinære bygningen var lenge grendeskole, men leies nå ut som leilighet med 2 soverom og 5 sengeplasser. Kontakt på telefon +47 99253872.

Staupådalshytta

Denne åpne Statskog-hytta ligger skjult i terrenget, og er virkelig verdt et besøk. En times gange fra vei, og et fint utgangspunkt for jakt med sine 2 sengeplasser, vedovn og kokemuligheter. Lukk opp døra og nyt utsikten til Beiarns høyeste fjelltopp, Skjelåtind, som ruver 1636 moh.

Gråtådalstua

Fjellheimen kaller! Fritt og luftig mellom bre og fjell ligger Gråtådalstua ca 600 moh, og er et naturlig stoppunkt mellom Beiarn og Glomfjord. Praktfull utsikt mot Simlebreen. Beiarns høyeste topp, Skjelåtinden, er innen rekkevidde fra hytta. 10 sengeplasser fordelt på to rom. Strøm, koke- og dusjmulighet. Sikringshytta tilhører Beiarn Jeger- og fiskeforening med 6 sengeplasser og sovesofa på stua.

Tverrbrennstua

Omtrent 2 kilometer fra vei ligger ei ubetjent DNT-hytte med flotte forhold for fjellfiske i Gåsvatnan landskapsvernområde. Hovedhytte og sikringshytte med totalt 23 sengeplasser. Naturlig utgangspunkt for langtur videre.

Tømmerkoie i Tollådalen

300 meter fra vei ligger denne koselige hytta. Vedovn og gassbluss, vann i bekken 50 meter unna. Ei seng og en sovesofa, totalt to sengeplasser. Må ha med sovepose. Kontakt Knut Sivertsen tlf.: 95947416

Neverneshytta

Besøk ei av Statskogs åpne hytter i nydelig landskap. Kjør så langt sørover i dalen som du kommer, parker bilen inngjerda fra geitene som beiter i området og nyt vandringa 10 minutter til lille Nevernesbu. Restaurert, 2 sengeplasser, vedovn og kokeutstyr.

Hus i Breivika

Ferieidyll for storfamilien! Lei et stort hus ved fjorden med storsal, ca 16 soveplasser i hus + to hytter med flere soveplasser, totalt 25-30. Strøm, innlagt vann, badstue og dusj. Uteområdet er fantastisk for lek og moro. Det er et stykke å kjøre fra sentrum av bygda, men virkelig verdt et opphold. Tlf.: +47 404 06 755

Røde Kors-hytta

På Beiarfjellet finner du ei koselig tømmerhytte i flott turterreng nært veien. Ca 80 kvadratmeter med 2 soverom og totalt 14 soveplasser, med sengklær til 6 stk, 8 stk madrasser. Tlf.: + 47 478 43 007

Hus på Strand

Snaue 70 meter fra elva finner du et koselig hus rett ved veien, med 5 soverom og sengeplasser til 9. Stue med vedfyring. Bad med dusj, og fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. Muligheter for kjøl og frys. Hage med utemøbler. + 47 416 28 058 / wanja.79@gmail.com

Anneks på Navjord

Like ved Høgtind kennel og hundehotell ligger et anneks på Navjord med 3 senger. Her kan du føle på landbrukspulsen, og samtidig være rett ved elva. Kontakt Bjørg Alnor på tlf. + 47 478 58 519 / ballno@online.no

Koselige Kroknes

Vil du rusle over ei hengebro til ditt neste feriested? På Kroknes oppe i Beiardalen finner du et lite hjem med stor atmosfære. 3 soverom, bad, wc, utedo. Egner seg for 3-4 personer. Bålplass ved elven, og behagelig terreng. Med eller uten vertskap. Gangvei til huset. Velkommen til Jorun Krokstrand. + 47 912 44 402 / jorkrok@gmail.com

Fjellhytte Beiarfjellet

Osbakk grunneierlag leier ut ei koselig hytte ved Smågåsvatnet. Her er 4 sengeplasser, og alt du trenger for å ha et enkelt, men trivelig hytteopphold på fjellet. For utleie og fiskekort kontakt Bjørg Carlsen på tlf. 404 06 755.

Åsenghuset på Trones

Ikke langt unna Tollå finner du et koselig sted med 5 soverom og 7-9 sengeplasser. Her er stue, kjøkken, bad og et lite vaskerom. I tillegg et anneks og ei campingvogn til leie med tilgang til bad. Kontakt Hallgeir Hansen på tlf.: +47 900 87 578

Hus på Tverrånes

Et stykke oppover i Beiardalen finner du et hus til leie med 7 sengeplasser, kjøkken med utstyr, parabol og bad med dusj. Kontakt Linda og Egil på tlf.: +47 911 80 240 / 481 03 290 / linda-tm@frisurf.no

Eggesvik grendehus

Den nedlagte skola ble bygd i 1935, vedlikeholdt i opprinnelig stil med tømmer fra Beiarn i veggene og beiarskifer på taket. Huset har et lite oppholdsrom (klasserommet) og kjøkken, med soverom på loftet. Må ha med sovepose og proviant. Kontakt Hildegunn Olafsen tlf +47 41551514 og 75757146 (i Eggesvik). Alternativt Svein Eggesvik tlf +47 93455726 og 75568122.

Kjellingstraumen Sjøhusferie

3 leiligheter med totalt 20 sengeplasser. Båtutleie. Trond Johansen, på tlf. + 47 757 57 111 / 995 53 547 / 97011747  E-post: tro-jo5@online.no

Ta kontakt

Har du hytte, hus, rom eller annet for utleie? Ta kontakt med oss slik at vi kan få det med på lista. Oppdager du feil eller mangler ved beskrivelsene blir vi glade om du gir oss et vink.