Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Beiarpuls Brattbakkstua

Brattbakkstua

Tømmerhus med sjel

Beiarn er ei bygd med levende landbrukskultur. I Brattbakkstua sover du med beitende dyr som nærmeste nabo, og her får du virkelig føle på hvordan det er å leve på landet.

Historisk sus

Med tømmer fra egen skog, og gress på taket, er dette en typisk bolig som viser hvordan folk bygde og bodde for 100 år siden. Kan du se for deg trærne som hugges og fraktes til gården med hest?

Fire soverom

På loftet er det tre soverom med sengeplass til sju. Nede ved kjøkkenet er det et lite soverom med plass til den som legger seg sist. I påbygget er det nytt og moderne bad med dusj, og i stua kan du fyre i peisen på kalde dager.

Ute kan du grille, eller bare nyte å være tett på den levende landbrukskulturen.

Fiskeopplevelser

Brattbakkstua ligger midt i bygda, og her kan du få kjøpt kort til laksefiske på Osbakk. Du kan også kjøpe kort til mange flotte fjellvann, så her er det bare å kle på tursko og traske oppover Stabbursdalen med fiskestanga eller en bærplukker. Fredelig og fint er det uansett.

Booking:

Tlf: +47 404 06 755
or +358 50 3028288

//

Life on the country side

In this cozy timber house in the middle of vibrant agriculture area your stay is relaxing and calm. Four rooms with beds for eight, a modern bath and a nice fire place is what you need to enjoy your stay.

Walking distance to great beats in Osbakk and exiting fishing or hiking in the mountain. Welcome to your home away from home.