Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Beiarpuls Dållågádden Villmarkscamp

Dållågádden Villmarkscamp

Bli kjent med den samiske kulturen

Sov på kvist i tradisjonelle gammer, og nyt smaken av samisk mat. I Tollådalen kan du oppleve historie, natur og kultur.

Om Dållågádden

Toril og Knut Sivertsen har brukt store deler av livet sitt til å ta vare på og videreføre samisk kultur, enten det er gjenstander, håndverk eller samiske navn. Gjester har kommet fra hele verden. De får høre inspirerende fortellinger om å leve i pakt med naturen.

Dållågádden Villmarkscamp startet med en gamme som ble satt opp, og deretter har de utvidet med flere gammer, stabbur og tømmerkoier. Da de la ned fjøsdrifta begynte den storstilte jobben med å forvandle bygningen om til museum.

Sov i naturen

I Tollådalen kan du sove med himmelen som tak, og våkne opp til duften av bålkaffe. Her kan du besøke museet, lære om pitesamisk språk eller beundre Torils vakre duodji. Deres hjertevarme vesen kommer uansett til å gi deg følelsen av å være velkommen.

Booking/forespørsler

Tlf: + 47 909 64 649/+47 959 47 416