Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Beiarpuls Praktisk info

Praktisk info

En perle i Salten

Beiarn ligger 10 mil unna kulturbyen Bodø som har flyplass, jernbanestasjon og havn. Vi er 4 mil unna E6, og mellomriksvei til Sverige. Daglig bussforbindelse til Bodø. Inn fjordveien sommerstid kan du oppleve Beiarkjeften.

Kommer du?

Magiske Seglfjellet. Foto: Bente Steen Johansen

Kart over Beiarn

Her kan du se hvor du finner overnattingssteder, attraksjoner og annet som er nyttig å finne når du besøker Beiarn for første gang.

Dette kartet stanser ved Tvervik og Stormyrhals, men vi gjør oppmerksom på at kommunen vår ikke slutter der. Nytt og oppdatert kart vil komme så fort dette er på plass.

Båtavgang

Innfarten forbi Beiarkjeften og inn gjennom Ferrisundet er en fantastisk innseiling. Båten går tre ganger i uken på sommerstid, og kan i tillegg bestilles for egne turer.

Se mer info her.

Taxibåt

Trond kjører foreløpig kun Hansvikbåten, dette pga 2 m avstands regelen. Dvs at alle som ønsker transport må ta direkte kontakt for å avtale nærmere. Det gjelder reisende både fra Kjelling og Tvervik.

Tlf: (+47) 480 89 555

Foto: Kjetil Skogen

Hvordan komme hit?

Daglig bussforbindelse til Bodø. Taxibåt sommerstid med avgang tre ganger i uken, samt på forespørsel.

For oppdatert informasjon om bussforbindelse kan du sjekke ruteopplysningen her, eller ringe tlf. 177.

Foto: Robert Brodersen

Beiarn Taxi

Blide sjåfører frakter deg på små eller store turer, og har også maxitaxi for grupper. I forbindelse med korona-utbruddet har Beiarn Taxi AS iverksatt tiltak for å begrense smittefare for passasjerer og sjåfører.

Kontakt
Tlf: +4741790990
E-post: post@beiarn-taxi.no

Mer informasjon

Denne nettsida er oppretta våren 2020, og vil bli fortløpende oppdatert med informasjon. Har du noe du lurer på, eller innspill til hva som burde stått på denne sida? Send oss gjerne et lite tips. Det setter vi veldig stor pris på.

Velkommen til Beiarn!