Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Nyttig å vite

Her finner du nyttig informasjon om åpningstider, kollektivtrafikk og annet som er kjekt å vite enten du bor her, besøker bygda eller planlegger å komme til Beiarn.

Hvordan komme seg til Beiarn?

Beiarn kommune ligger rett nord for polarsirkelen, ti mil unna kulturbyen Bodø med flyplass, jernbanestasjon og havn. Vi er fire mil unna E6, og mellomriksvei til Sverige. Daglig bussforbindelse til Bodø, og på sommeren kan du oppleve den vakre fjordveien.

Bussforbindelse finner du her eller ved å ringe tlf. 177 / 910 09 600.

Servicekart

Elva bukter seg gjennom dalen fra isbreer i sør til kysten i nord. Veistrekninga i mellom er på over fem mil, i tillegg til flere sidedaler. Se hit for kart over Beiarn.

Rasteplasser

Sommeren er tida for bilferie, og når en har kjørt langt er det godt å stoppe for å strekke på beina. Her finner du en oversikt over noen fine rasteplasser i Beiarn,

Turistinformasjon

I sommersesongen finner du turistinfo hvor du kan få tak i kart, desinfisere utstyr som skal i elva, kjøpe fiskeutstyr, få tips til fisketuren eller andre opplevelser, finne sommerbrosjyre eller bilquiz samt mye mer.

Åpent mandag-lørdag 10-16.

Nyttige nummer

Her kommer samla oversikt over noen telefonnummer det er kjekt å ha tilgjengelig om en er i bygda.

Turistinfo: 475 18 022
Beiarn Taxi: 417 90 990
Legevakt: 116 117
Verksted: 75 56 87 01

Åpningstider

Coop Prix: man-fre 7-21, lør 9-20
Coop Byggmix: man-fre 8-19, lør 9-18
Coop Marked: man-fre 9-17, lør 10-14
Best stasjon: man-lør 10-17, søn 13-18
IRIS gjenbruksstasjon: ons 13-18, lør 10-14

Tømming og sånt

Må man, så må man. Her er oversikt over det du trenger når du trenger det. På Tollå finner du tømmestasjon for bobil samt avfallsdunk. Offentlige toalett finner du i Tvervika, på Storjord mellom Kroa og Laftehytta og på parkeringsplass i Tollådalen.

Taxibåt

Innseilinga forbi Beiarkjeften og inn gjennom Ferrisundet er en fantastisk måte å ankomme Beiarn. Båten går en-to ganger i uken på sommerstid, og kan i tillegg bestilles for egne turer på tlf. (+47) 480 89 555.

Arrangement

Beiarværingene er flinke på små og store arrangement. Villmarksdagan mangedobler innbyggerantallet i august, Vintermartnan er en ny mat- og handelsfestival og ellers har vi mye som skjer resten av året både i bygda og langs Kulturveien.