Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Beiarpuls Praktisk info

Praktisk info

En perle i Salten

Beiarn ligger 10 mil unna kulturbyen Bodø som har flyplass, jernbanestasjon og havn. Vi er 4 mil unna E6, og mellomriksvei til Sverige. Daglig bussforbindelse til Bodø. Inn fjordveien sommerstid kan du oppleve Beiarkjeften.

Kommer du?

Magiske Seglfjellet. Foto: Bente Steen Johansen

Kart over Beiarn

Her kan du se hvor du finner overnattingssteder, attraksjoner og annet som er nyttig å finne når du besøker Beiarn for første gang.

Hvordan komme hit?

Daglig bussforbindelse til Bodø. Taxibåt sommerstid med avgang to ganger i uken, samt på forespørsel.

For oppdatert informasjon om bussforbindelse kan du sjekke ruteopplysningen her, eller ringe tlf. 177.

Foto: Marius Christensen Aspmo

Båtavgang

Innfarten forbi Beiarkjeften og inn gjennom Ferrisundet er en fantastisk innseiling. Båten går tre ganger i uken på sommerstid, og kan i tillegg bestilles for egne turer.

Se mer info her.

Taxibåt

Trond kjører foreløpig kun Hansvikbåten, dette pga 2 m avstands regelen. Dvs at alle som ønsker transport må ta direkte kontakt for å avtale nærmere. Det gjelder reisende både fra Kjelling og Tvervik.

Tlf: (+47) 480 89 555

Foto: Kjetil Skogen

Beiarn Taxi

Blide sjåfører frakter deg på små eller store turer, og har også maxitaxi for grupper. I forbindelse med korona-utbruddet har Beiarn Taxi AS iverksatt tiltak for å begrense smittefare for passasjerer og sjåfører.

Kontakt
Tlf: +4741790990
E-post: post@beiarn-taxi.no

Turistinformasjon

På Storjord finner du laksevert og turistvert som har åpent hver dag i hele sommer.

Mandag-torsdag: 10-16
Fredag-lørdag: 10-18
Søndag: 11-17

Åpningstider servicesteder

Coop Prix og Byggmix på Storjord

Mandag-fredag: 07-21
Lørdag: 09-20
Søndag: Stengt

Coop Marked

Mandag-fredag: 09-17
Lørdag: 10-14
Søndag: Stengt

Best stasjon Tollå

Mandag-lørdag: 10-18
Søndag: 12-18

IRIS gjenbruksstasjon Høyforsletta

Onsdag: 13-18
Lørdag: 10-14

Rasteplasser og toalett

På Storjord mellom Kroa og Laftehytta, og ved kaia i Tverrvika finner du kommunale toalett som står åpne i sommer. I tillegg er det en rekke toalett langs elva tilrettelagt for fiskerne. I sommer har vi satt inn ekstra smitteverntiltak, og oppfordrer alle til å bruke antibac der håndvask ikke er mulig.

Andre toalett i bygda finner du blant annet på parkeringsplassen øverst i Tollådalen, ved Ramsgjelvatnet, på rasteplassen ved Stien og ved Kakvika.

Viewpoint Beiarn

Fine rasteplasser finner du blant annet på Beiarfjellet med utkikksbenk, på Arstad ved Stien, ved lekeparken på Moldjord bak skola, på Storjord utenfor Laftehytta, ved Ramsgjelvatnet med utsikt mot Lissjvatn, på Tollå ved skulpturlandskapet og ved bensinstasjonen og flere steder langs hele elva.

Velkommen til Beiarn!