Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Hva skjer i bygda?

Kulturlivet er rikt i bygda, og dugnadsånden står sterkt. Her han du lese mer om hva som skjer i Beiarn.

Villmarksdagan i august

Tradisjonsrikt familiearrangement med fokus på jakt, fangst, fiske og villmarksliv. Og masse deilig mat!

Sommeråpning i juni

Laksen har begynt vandringa oppover elva, og vi feirer at sesongen er i gang. Vi samles på Storjord før sommerferien starter, og inviterer til Sommeråpning av Beiarn. Hvert år avslører ordføreren årets Beiarpuls-pris.

Villmarkscamp

Ungdom fra Salten inviteres til ei uke fylt med spennende aktiviteter ute i naturen. Rekruttering til jakt, fiske og et aktivt friluftsliv er viktig for folkehelsa. Denne uka koser store og små seg i lag.

Beiardilten

Asfaltløp for hele familien i nydelige omgivelser, med stort premiebord og høy trivselsfaktor.

Go`mat-helga

Ei heil helg hvor vi hyller lokale råvarer og matglede. Klarer du å gjette potetsortene, og hvem har bakt den aller deiligste kaka? Bli med på matfest!

Reinhornrennet

Tradisjonsrikt skiløp som går gjennom nasjonalpark og stille natur. Velg mellom turklasse eller konkurranse, og få med deg premieutdelinga og loddtrekninga etterpå!

Beiarn Challenge

Bli med på Saltens råeste motbakkeløp – på ski! Vi hyller de fantastiske forholdene vi har for bratt skikjøring i dalen, og på kvelden inviterer vi til After-ski i den rustikke fjøsen. Garantert gangsperre og god stemning!

Trollbergløpet

Har du lyst til å løpe gjennom geitenes rike? Bli med til et løp i seterlandskap, og nyt deilig lapskaus når du kommer i mål.

Quiz på Kroa

Hva er Saltens største fjell? Hvem har komponert Brudemarsj fra Beiarn? Bli med i kampen om heder, ære og aldri så lite lommepenger når Kroa inviterer til sine jevnlige quiz-kvelder.

Kulturkalender

Kommunens kulturkalender viser oversikt over konserter og ulike arrangement som skjer i Beiarn.