Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Hva skjer i bygda?

Kulturlivet er rikt i kommunen vår. Dugnadsånden er sterk. Bli med på det som skjer i bygda!

Villmarksdagan 15. - 16. august

Tradisjonsrikt familiearrangement med fokus på jakt, fangst, fiske og villmarksliv. Og masse deilig mat!

Go`mat-helga

Ei heil helg hvor vi hyller lokale råvarer og matglede. Klarer du å gjette potetsortene, og hvem har bakt den aller deiligste kaka? Bli med på matfest!

Villmarkscamp

Ungdom fra Salten inviteres til ei uke fylt med spennende aktiviteter ute i naturen. Rekruttering til jakt, fiske og et aktivt friluftsliv er viktig for folkehelsa. Denne uka koser store og små seg i lag.

Reinhornrennet

Tradisjonsrikt skiløp som går gjennom nasjonalpark og stille natur. Velg mellom turklasse eller konkurranse, og få med deg premieutdelinga og loddtrekninga etterpå!

Beiardilten

Asfaltløp for hele familien i nydelige omgivelser, med stort premiebord og høy trivselsfaktor.

Beiarn Challenge

Bli med på Saltens råeste motbakkeløp – på ski! Vi hyller de fantastiske forholdene vi har for bratt skikjøring i dalen, og på kvelden inviterer vi til After-ski i den rustikke fjøsen. Garantert gangsperre og god stemning!

Trollbergløpet

Har du lyst til å løpe gjennom geitenes rike? Bli med til et løp i seterlandskap, og nyt deilig lapskaus når du kommer i mål.

Elveåpning

Laksen har begynt vandringa oppover elva, og vi feirer at sesongen er i gang.

Quiz på Kroa

Hva er Saltens største fjell? Hvem har komponert Brudemarsj fra Beiarn? Bli med i kampen om heder, ære og aldri så lite lommepenger når Kroa inviterer til sine jevnlige quiz-kvelder.

Pubkveld på Turistsenteret

Hva er vel triveligere enn musikk og dans