Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Sommer i bygda

Sommerferie i Beiarn er å finne hvilepuls. Det er også å dra på oppdagelsesferd, være midt i levende landbrukskultur og boltre seg på et trygt og stort areal.

Velkommen til sommerbygda!

Spektakulære toppturer

Beiarn er en dal omkranset av fjell. Det er en yndet destinasjon for de som trives i høyden. Skjelåtind ruver 1637 moh. En rekke andre topper frister på rekke og rad. Hva med tre topper på en dag?

Turer for familien

Merka stier og lette løyper. Spennende opplevelser på veien mot en gapahuk eller et fint badevann helt for dere selv. Å være sammen i naturen er perfekt for å styrke samhold og skape fine minner i lag.

Finn et fossefall

Vann som fosser forbi er spennende, og i dalen vår kan du finne mange fine fotomotiv. Her smelter vann fra fjellet hele sommeren, og det er mange bortgjemte perler i bygda. Moråga, Gjeddåga eller Tverråforsen er noen av våre tips.

Opplev naturen fra hesteryggen

Har du lyst på en friluftsopplevelse utenom det vanlige? Guider med lang erfaring fra turridning og trygge, snille hester fra Stormoen gård som er godkjent for Inn-på-tunet, gjør at du kan kose deg og nyte omgivelsene. Ring 94051342 for avtale.

Avslappende bobilferie

I Beiarn finner du tømmestasjon, flere campingplasser og fine steder for deg som vil ha en spennende ferie med bobilen som base. Åpne døra og utforsk alt bygda har å by på.

Fjordfiske

Fjord, elv eller fjellvann. Mulighetene for å fiske i Beiarn er gode. Innseilinga til bygda med det trange Ferrisundet og Seglfjellet som stuper ned i havet er verdt en tur ut på havet i seg selv. Om du vil ha guide fra båt anbefaler vi Slettstua som kan nås på telefon 901 23 946.

Besøksgrotte for hele familien

Bare 250 meter fra veien ligger den spennende grotta Rønnåhølet som er åpen for alle som har lyst på en spennende opplevelse. Bli med til jordas indre!

Velg vannsport

Her er gode muligheter for å teste det våte element enten i kajakk, kano, båt eller på SUP-brett. Vi har snille, stille vann og spennende stryk. Innseilinga inn fjorden er en opplevelse i seg selv. Og du? Husk at bruk av kano o.l i vann og elver som fører ned til Beiarelva skal desinfiseres før bruk.

Bade i Beiarn

Vi har mange fine plasser hvor du kan bade mens du nyter sommeren i bygda. Fjord eller ferskvann? Vi har mange fine badeperler å velge mellom når sola skinner.

Kortreist mat

Sommer er sanketid, og i Beiarn bugner det over av bær, sopp og andre spiselige planter. Enten du jakter etter gullet på myra eller noe rødt og søtt til julemiddagen har du gode sjanser her. Bare ikke tro på ryktebørsen når vi begynner å snakke om bjørnespor…

Rasteplasser

Kommer du i bil for å oppleve Beiarn? Da er det fint å finne en benk for å nyte matpakken. Naturen er tett på uansett hvor du stanser. Her er noen tips til gapahuk eller rasteplasser langs veien.

Lekepark og discgolf-bane

Om du føler deg ekstra leken anbefaler vi Moldjordparken og Innerjorda hvor du kan klatre, skate, spille ball, kaste frisbeegolf og mye mer.

Hengebru

Teltplasser