Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Toppturer i Beiarn

Velg mellom enkle topper eller luftige utfordringer. Enten du har et par timer til rådighet eller er klar for flere dager på tur kan du oppleve beiarpuls i fjellheimen.

Seglfjellet 640 moh

Om du er ute etter fantastisk utsikt anbefaler vi Seglfjellet med sin karakteristiske form ute ved Beiarfjorden. Turen er omtrent åtte km, og motbakkene er ikke alt for krevende.

Høgtinden 1405 moh

Høgtinden er fjelltoppen du får midt i fleisen når du kjører ut av tunnelen på vei ned til dalen. Middels krevende heldagstur med rå utsikt.

Skjelåtind 1637 moh

Kommunens høyeste fjell gir deg en fantastisk mestringsfølelse, og ei utsikt du ikke glemmer med det første. Fjelltoppen ligger på grensen mellom Beiarn og Meløy, og er attraktiv for de som liker luftige topper.

Stormyrtinden 1546 moh

I naturen ruver fjellene, i hjemmet bagatellene. Pakk sekken, og kom deg til fjells. Her er to turbeskrivelser til en luftig fjelltopp flere burde utforske.

Ramsgjeltinden 1246 moh

Mange som er glad i turer på Beiarfjellet har vandret mot Ramsgjeltindens vakre form. Velg om du vil starte fra Ramskjell eller Tollådalen.

Siritind 990 moh

På klarvær ser du helt til Lofotveggen, og på vei ned kan du besøke den stilige Siritunga. Husk å dele bilder med oss.

Tellingen 1246 moh

Tellingen er et landemerke sett fra bygda, og når du kommer opp har du flott utsikt ned mot dalen. Sett den på bucketlista di.

Stolpen 853 moh

Vil du ha en familievennlig topptur med nydelig utsikt? Da kan dette bli en favoritt.

Kamtinden 1281 moh

Turbeskrivelse til en fjelltopp som kan bestiges både sommer og vinter. Bli med ut og opp!

Indre Lurfjelltind 1135 moh

Denne toppen ligger i nabokommunen Bodø, men turbeskrivelsen starter fra Beiarn og er en frodig og flott opplevelse.

Gråtåtinden 1354 moh

En flott fjelltopp velegnet på vinteren. En ca. 9 km lang skitur med liten snøskredfare.

Andre fjelltopper

Beiarn er et eldorado for topptur. Vi ønsker flere turbeskrivelser. Kanskje du har lyst til å hjelpe oss å inspirere andre til tur?