Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Sommer i bygda

Sommerferie i Beiarn er hvilepuls og oppdagelsesferd, levende landbrukskultur og et trygt og stort areal å boltre seg på.

Spektakulære toppturer

Beiarn er omkranset av fjell, og er en yndet destinasjon for de som trives i høyden. Skjelåtind ruver 1637 moh. En rekke andre topper frister på rekke og rad. Hva med tre topper på en dag?

Turer for familien

Merka stier og lette løyper. Spennende opplevelser på veien mot en gapahuk eller et fint badevann helt for dere selv. Å være sammen i naturen er perfekt for å styrke samhold og skape fine minner i lag.

Tips til teltturen

Det nordnorske lyset er fantastisk, og sommernatta inviterer til sene kvelder og tid til å bare være sammen. Med eget krypinn for natta kan du selv velge kulissene å våkne til.

Enkel bobilferie

I Beiarn finner du tømmestasjon, flere campingplasser og fine steder for deg som vil ha en spennende ferie med bobilen som base. Åpne døra og utforsk alt bygda har å by på.